İster tatil için olsun, isterse iş için; otel demek dinlenme, rahatlama, konfor demektir.

Otel müşterilerinin memnuniyeti her şeyden önce bunları sağlamaktan geçer.

Otellerdeki misafirlerin konforunun en önemli parçasıdır yataklar.

Yatağı çepeçevre sarmalayan yatak çarşafları ise yumuşaklığı, rahatlığı ve en önemlisi bembeyaz görüntüsüyle temizliği vurgular. Temizlik ve hijyen hiç olmadığı kadar önemli hepimiz için.

Hele rahatlatıcı bir duş sonrası kullanılan yumuşacık, bembeyaz havlular, bornozlar iç açıcı olmalı.

Yastığın ve yorganın rahat dokusu ise uykunun kaliteli hale gelmesi için yatak kadar önemli.

Otel tekstili ürünlerinde otel misafirlerinin konforlu bir gece geçirmesini hedefleyen “LuxHome Contract” ürünleri, yüksek kalite hammadde kullanılarak, üretimin her aşamasında uluslararası sertifikalara sahip boya ve kimyasallar kullanılarak üretilir.

Otellerin yanında fitness, spa, sauna, wellness, güzellik salonu, kreş ve hastaneler için özel üretim her renk ve ebatta havlu, bornoz, nevresim takımı, yastık, yorgan, battaniye, alez, terlik gibi logolu ya da logosuz bütün özel üretim tekstil çözümlerini de sunmaya hazırız.

Aynı zamanda “Asies International”, otel tekstilindeki uzun yıllardan gelen tecrübesi ile en iyi ürünü en ekonomik fiyatlarla söz verilen tarihte size ulaştıracaktır. Üreticiden almanın fiyat ve hız avantajını kullanırken, satış sonrasında da sizin her türlü sorunuza cevap veren profesyonel bir ekibin yakınınızda olduğunun güvencesini yaşayacaksınız.